O podjetju

OPL industrijska avtomatizacija d.o.o.

Avtomatizacija, modernizacija in racionalizacija montažnih procesov z zagotavljanjem ergonomskih in vitkih pravil pri projektiranju, je osnovna dejavnost podjetja OPL, d.o.o. iz Trzina.

Strokovnjaki slovenskih podjetij, ki se ukvarjajo z avtomatizacijo strege in montaže, nedvomno poznajo podjetje, saj je uradni zastopnik za komponente in sisteme programa BoschRexroth AG Assembly Technologies za Slovenijo že od leta 1993.

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja standardnih modulov BOSCH REXROTH.

ALU-profili in spojni elementI

ERGONOMSKA ROČNA DELOVNA MESTA IN OPREMA

MONTAŽA - PALETNIH LINIJ OD 1 DO 400 KG TEŽE IZDELKA

MANIPULATORJI IN ROBOTIKA

in izdelava vitkih postrojenj z uporabo standarnih modulov BOSCH REXROTH.

Trenutne razmere v gospodarstvu EU narekujejo predvsem fleksibilne montažne sisteme s povdarkom na VITKI in ergonomsko ustrezni ročni montaži, z amortizacijsko dobo enega leta in kratkim zagonskim časom .

To vodilo narekuje projektantom in proizvajalcem tehnološke opreme modulno gradnjo fleksibilnih montažnih sistemov , ki jih trži proizvaja in vzdržuje podjetje OPL, d.o.o. iz Trzina.

Zanimam se za produkt:

O podjetju

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.