RFID system ID 15

SPECIFIKACIJE

Dodatni opis

CI ID 15 002 w734

Identifikacijski sistem ID 15 se uporablja, kadar je treba obdelovancu točno določiti lokacijo na proizvodni liniji. Tipične aplikacije vključujejo sestave ali sisteme materialnega toka, kjer se podatki shranijo v centralno zbirki podatkov

  • Bralno / pisalna glava (SLK) omogoča neposredno povezavo na ravni senzorja pogona z AS-i prek M12 priključkov.
  • ID15 omogoča dinamično prenos podatkov: pri prečkanju na razdalji “a” in pri transportni hitrosti do 20 m / min.
  • Ločena antena z USB povezavo, v povezavi s programom ID15 diagnosticirna programska oprema, omogoča enostavno in hitro inicializacijo podatkov.

Zanesljiva identifikacija: tudi pri visokih hitrostih in z več strani za razliko od primerljivih sistemov, ID 15 lahko prav tako prepoznajo obdelovanca ko se premikajo mimo sistema – s popolno zanesljivostjo in hitrostjo do 20 m / min. Njegova edinstvena značilnost: podatkovne oznake lahko bere iz več strani, kar je optimalno za uporabo v vzdolžnih in prečnih transportnih oddelkih, ne da bi zapravljali čas rotirajoče palete obdelovanca.

Prilagodljivost skozi celotno linijo ID 15 je bila zasnovana s številnimi možnostmi uporabe in povezovanja brez težav:

  1. Primeren je za vse transportne sisteme proizvajalca Rexroth in VarioFlow paletnega sistema
  2. Združljiv z vsemi krmilniki z AS-i specifikacijimi 2.1 in analognimi profili 7.3 in 7.4 (standard)
  3. Fleksibilnost pri montaži, zaradi kompaktne zasnove in široke palete pritrdilnih in montažnih kompletov za podatkovne oznake

Zanimam se za produkt:

RFID system ID 15

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.