TS 2 PLUS (Max. 100 kg/paleto | 1040 x 800 mm)

Več informacij:

Valter Saksida
Mobitel: 041-667-999
Mail: valter.saksida@opl.si

SPECIFIKACIJE

Dodatni opis

Rexrothov transportni sistem TS 2plus je multi-talentiran sistem, ki zagotavlja ekonomično proizvodnjo. Od ostalih modularnih sistemov se razlikuje saj izpolnjuje zahteve iz širokega spektra različnih izdelkov.

Posebna TS 2plus enota

Poleg ostalih vrst transportnih medijev (poliamidni pasovi, zobati jermeni, valjčne verige) sistem TS 2plus omogoča obilo posebnih enot vključno s krivuljami, prečnimi transporterji, pozicionerji in pogonskih enotami. Poleg tega, čas in trud, porabljen za načrtovanje in projektiranje se zmanjša na minimum zaradi vnaprej določenih makro modulov.

TS 2plus transportni sistem za velika bremena

Novi deli Rexrothovega TS 2plus sistema optimizirajo prevoz težkih obdelovancev na majhnih površinah. Sistematična uporaba jeklenih delov namesto sintetičnih pri kritičnih obremenitvah dovoljuje do 200 kg obremenitve na meter. Ojačani profili iz nerjavečega jekla v kombinaciji s čvrstim transportnimi verigami odpirajo možnosti za nove aplikacije v različnih panogah v industriji.

Primer uporabe

Širok spekter različnih aplikacij kaže, kako raznolik je transportni sistem TS 2plus: uporablja se na primer na področju avtomobilskih dobaviteljev (motornih kontrol, avtoradijev, žarometi, sončne strehe), elektronike (računalniki, monitorji, tiskalniki, dekoderji), kot tudi za proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov (kavni avtomati, likalniki) in električnega orodja (vrtalniki, žage).

TS 2 PLUS PRIMER 1

TS 2 PLUS PRIMER 2

Prednosti

Zaradi velikega števila modularnih komponent vgrajenih v sistem, ga je mogoče prilagoditi za posebne pogoje izdelave in to brez problema:

  • Štiri vrste transportnih medijev, ki se lahko kombinirajo skupaj, da izpolnjujejo potrebe postopka montaže
  • Palete so posebej oblikovane da ustrezajo velikosti izdelkov
  • Visoka maksimalna obremenitev do 100 kg na paleto
  • Palete v velikostih: 160 x 160 mm do 1040 x 800 mm

Navodila za vzdrževanje se nahajajo na naslednji povezavi:

Zanimam se za produkt:

TS 2 PLUS (Max. 100 kg/paleto | 1040 x 800 mm)

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.