ActiveMover (Max. 10 kg/paleto | širina 165 mm)

Več informacij:

Valter Saksida
Mobitel: 041-667-999
Mail: valter.saksida@opl.si

SPECIFIKACIJE

Dodatni opis

 ActiveMover1

Natančno potovanje skozi 37 postaj

Behr Systems graditelj strojev se opira na tehnologijo imenovano ActiveMover z strani proizvajalca Rexroth, kateri skrbi za natančno premikanje palet oz. obdelovanca neodvisno drugo od drugega z široko paleto različnih hitrosti za prosto opredeljive pozicije. 37 obdelovalnih postaj je zaprto v ovalu s skupnimi 22 metri. Ta obdelovalna postaja opravlja širok spekter obdelovalnih korakov za elektromehanske in varnostne module za avtomobilsko industrijo.

Osnovna postavitev montažne linije se sestoji iz ravnih odsekov in 180 ° krivulje modularnih sistemov z strani Roxroth ActiveMover transportnega sistema v vertikalno nameščenim motorjem z nizko obrabo. Palete potujejo po celotni dolžini natančno določenih mest, neodvisne drug od druge. Avtonomni čas delovanja je 45 minut, kar pomeni, da lahko deluje tako dolgo brez ročnih posegov. Zaposleni napolni sistem z zalogami in razloži sistem. Dodatni Rexroth-ov sistem za prenos se uporablja pri razkladanju – TS2 plus.

 

30548

Enostaven za raširitev in vključevanje

ActiveMover je mogoče vključiti v vse arhitekture prek PROFINET, Ethernet / IP ali EtherCAT in se lahko nadzoruje preko katere koli kontrolne enote. Poleg tega lahko Behr Systems za obnovo traku z dodatnimi ActiveMover moduli dodamo več postaj, če je to potrebno. ActiveMover omogoča pospeševanje pri prevoz obdelovanca oz. palete tudi z hitrostjo do 40 m / s² in zato dosega zelo visoke hitrosti. Najvišja hitrost je tako 150 m/min. Zahvala za to, sistem prihrani ključne delčku sekunde na vsaki postaji, posledično ima stroškovne prednosti s krajšimi časovnimi cikli za Behr System-e.

ActiveMover


Novi standard v kratkih ciklih – bolj natančno, hitrejše, močnejše

Ko potrebujemo za prevoz izdelkov veliko hitrost in natančnost, je novi linearni sistem gnan z pomočjo motorja iz Rexroth-a postavil nove standarde učinkovitosti: z edinstveno kombinacijo hitrosti, natančnosti in nosilnosti, bo nova transportna linija ActiveMover zvišala kakovost procesa, produktivnost in dobičkonosnost z vsakim obdelovancem.

Prednosti, ki izhajajo iz posebnih lastnosti proizvoda:

 • Natančnost: natančno pozicioniranje obdelovanca zahvaljujoč integriranim merilnim sistemom, brez dodatnega indeksiranja
 • Hitro: krajši delovni cikli zaradi visoke hitrosti in pospeškov
 • Robustnost: zmogljiv pogon z do 160 N na paleto plus robustna zasnova – za enostavno integracijo procesov in široko paleto aplikacij
 • Prilagodljivost: je lahko priključen na nadzorni sistem, vsaka paleta je prosto programabiln

Ključni tehnični podatki

 • Visoka ponovljivost ± 0,01 mm
 • Hitrost do 150 m / min
 • Obremenitev na paleto do 10 kg
 • Širina palete 165 mm
 • Robustna zasnova
 • Obračalna operacija
 • Možnost asinhronega in sinhronega delovanja
 • Standardni vmesnik za vse procesne kontrole

Zanimam se za produkt:

ActiveMover (Max. 10 kg/paleto | širina 165 mm)

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.