Intralogistika

ACTIVE Shuttle mobilni robot

AMR ACTIVE Shuttle omogoča vstop v tovarno prihodnosti že danes. Brez prilagajanja obstoječe infrastrukture podjetja se ACTIVE Shuttle hitro implementira, je intuitiven za uporabo, popolnoma povezan s sistemom upravljanja in varen za uporabo! ACTIVE Shuttle avtomatizira in standardizira vaš notranji tok materiala in blaga. V prihodnosti lahko svoje logistične vozičke Dolly , naložene s KLT zaboji , prevažate na zelo prilagodljiv in varen način. Sistem za upravljanje ACTIVE Shuttle (AMS) omogoča zelo prilagodljivo upravljanje naročil, pri čemer se naročila  vnesejo ročno ali samodejno  preko internih programov.  Komunicira prek vmesnika VDA 5050 .

Prevoz blaga: Dolly (600 x 400 mm)

Teža ACTIVE Shuttle: 75 kg

Dimenzije ACTIVE Shuttle (D x Š x V): 1015 x 405 x 900 mm

Nosilnost: 260 kg

Višina dviga (min/maks): 118/135 mm

Hitrost: 1,0 m/s

Sistem za nadzor: Upravljanje ACTIVE Shuttle (AMS); VDA 5050

Tehnologija: Laserska navigacija na osnovi naravne konfiguracije

WIFI: IEEE 802.11.ac/a/b/g/n

Baterija: Litij-ionska baterija (51,8 V, 1502 Wh)

Laserska navigacija: Laserski varnostni skener spredaj

Osebna zaščita: Laserski skener za varnost PLd (1 x spredaj, 1 x zadaj)

Zaznavanje ovir v 3D: 2 stereo kameri

ESD: Elektrostatična razelektritev je zagotovljena

AMS (ACTIVE Shuttle Management System)

Upravljanje naročil: Prioriteta in dodelitev čakajočih naročil za prevoz razpoložljivim ACTIVE Shuttle vozilom

Upravljanje prometa: Nadzorni center prometa za usklajevanje nemotrnega izvajanja prevoznih operacij

AMS Live ZEMLJEVID: Spremembe v okolju se samodejno zaznajo s strani vozil v produkcijskem delovanju in se sporočijo celotni floti

Upravljanje ovir: Varen izogib oviram

Upravljanje energije: Popolnoma avtomatizirani postopki polnjenja

Spletni grafični vmesnik (GUI): Intuitiven in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik

Predloge nalog: Izvedba različnih konceptov prevoza s pomočjo enostavno nastavljivih predlog

Povezava s sistemi tretjih oseb:Podprti protokoli: Rest API, Web SocPodatkovni format: JSON; ket

 

Za vse informacije : 

Enej Saksida – tel. 041 655 726

Jakob Saksida – tel. 041 383 669

Lean sistem logističnih vozičov DOLLY za KLT zaboje

Lean Dolly 600 x 800 mm ,  je bil posebej zasnovan za prevoz plastičnih KLT zabojev in pladnjev, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji. Na voljo je v velikosti 1/4 palete in ga je mogoče enostavno integrirati v vaš logistični sistem in uporabljati s ali brez vlečne palice.Za optimizirani zunanji transport in skladiščenje se “Lean Dolly 600 x 800 mm” lahko uporablja skupaj z “Lean adapter paleto” za skladiščenje in distribucijo komponent.

Lean Dolly type I ,  je opremljen z 2 fiksnima in 2 vrtljivima kolesoma.Namenjen je prevozu KLT zabojev  in pladnjev, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji , z ali brez vlečne palice. Lahko ga uporabljamo z Lean adapter palet.

Lean Modular Dolly je dolly velikosti 600 x 400 mm, ki ga je mogoče prilagoditi z različnimi dodatnimi funkcijami glede na vaš tok izdelkov in prevažane pakete. Na primer, lahko dodate vlečno palico, stranske ali vogalne nosilce ali celo prilagodite položaj koles. Namenjen je prevozu KLT zabojev in pladnjev, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji. Na voljo je v velikosti 1/4 palete in ga je mogoče enostavno integrirati v vaš logistični sistem, milkrun ter uporabljati z ali brez vlečne palice.Uporabljamo ga lahko  z Lean adapter palet.

Lean Pallet Dolly 1200 x 800 , je večnamenski logistični voziček , ki ga je mogoče uporabljati tako za notranjo kot tudi zunanjo logistiko.

Vlečemo ga lahko  z drugimi velikostmi dollyjev za sestavo milkruna in lahko prevaža Euro in ISO palete ter KLT zaboje različnih velikosti. Lahko ga opremite s 6 kolesi za vrtenje 360 stopinj.

Lean voziček s policami ,je večnamenski voziček za notranjo in zunanjo logistiko. Dimenzijsko je optimiziran zaradi ergonomskega prilagajanje višine polic . Gre za robustno enoto z nizkimi zahtevami glede vzdrževanja.

Združljiv z vsemi drugimi vlečnimi dollyji , za varen in učinkovit prevoz v milkrun vlakih. Zahvaljujoč velikosti palete in nastavljivim policam , izpolnjuje standardu SLC (majhnih nosilcev tovora).

Lean adapter palet. Varna in trdna enota za enostaven transport ali skladiščenje Lean Dollyjev. Paleto  je mogoče premikati hkrati z viličarjem s kratke in dolge strani. Po potrebi se Lean Dollyji lahko enostavno izvleče s palete brez dviganja.

Ro-Ro adapter palet, se lahko brez težav preklopi iz logistike na kolesih na evropske palete in obratno. Omogoča vam, da zložite in pritrdite štiri skladke dollyjev. Vnos z viličarjem na štiri načine omogoča hitro nalaganje in razkladanje – vsak sklad dollyjev je mogoče z valjčkov odvaliti s palete brez dvigovanja.

Kot pri vseh adapter paletah  je Ro-Ro adapter paleta je kompatibilna, zaklepna in  cenovno ugodna, zaradi skupnega  lastništva.

Za vse informacije : 

Enej Saksida – tel. 041 655 726

Jakob Saksida – tel. 041 383 669

 

Video posnetki izvedenih aplikacij :

 

Zanimam se za produkt:

Intralogistika

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.