Avtomatizacija

BOSCH Rexroth fleksibilna avomatizacija

Svetovni sinonim za sistem avtomatizacije proizvodnje v avtomobilski industriji, proizvodnji bele tehnike, elektro industriji , solarni tehniki, … Zgrajen je na osnovi BOSCH REXROTH Alu gradbenih profilih in veznih elementih, ergonomskih modulih, ESD in CLEAN ROOM transportnih sistemih, one pice flow in warioflov, kot tudi kvalitetnih linearnih modulih in 7 osnih KASSOW cobotih.

Vse module, kot tudi sisteme, spremlja ustrezna tehnična dokumentacija v vseh svetovnih jezikih, CAD dokumentacija, certifikati in servis suport.

Z uporabo MTPRO programa , ki ga lahko brezplačno naložite iz spletne strani BOSCH REXROTH , vam omogočamo načrtovanje, Alu konstrukcij, zaščitnih pregrad, transportnih sistemov, ergonomskih ročnih delovnih postaj, Lean postavitev, robotskih celic in intralogistike. Po zaključenem projektnem in konstrukcijskem delu, enostavno izvozite projekt v svoj CAD program , vključno s specifikacijo vseh potrebnih delov za  naročanje.

Poleg tega vam OPL  omogočamo strokovno pomoč , s 30 letnimi izkušnjami pri načrtovanju, naročanju, dobavi, vgraditvi in srvisu dobavljenih sistemov in modulov.

Pokličite nas , veseli bom vašega klica :

   Enej Saksida   tel. 041 655 726

   Jakob Saksida.  tel. 041 383 669

 

IZBERITE PODROČJE AVTOMATIZACIJE , ALI NAS POKLIČITE :

KATALOGI AVTOMATIZACIJA PROCESOV

Zanimam se za produkt:

Avtomatizacija

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.