Alu konstrukcije

Izberite želeno področje v trgovini ali nas pokličite :

 

Posodobite vaše podjetje – z Alu profili Bosch Rexroth !

Inovativne  rešitve , vrhunska kvaliteta in več kot 40 let izkušenj , to so atributi, ki naše partnerje BOSCH REXROTH uvrščajo med najkvalitetnejše ponudnike fleksibilne avtomatizacije v svetovnem merilu . Alu profili BOSCH omogočajo hitro in enostavno izdelavo alu konstrukcij  za stroje, ergonomske delovne postaje, medfazna skladišča, varnostne ograje in druge industrijske objekte.

Profilna tehnika BOSCH ponuja tudi lastne , visokokvalitetne standardizirane komponente in natančno usklajene strojne elemente z preverjono funkcionalnostjo , varnostjo ter skladnostjo z visokimi standardi kakovosti in trajnosti.

Svetovna podpora in hitra dostava z globalnim partnerstvom zagotavlja hitro in učinkovito izvajanje projektov.

NAŠ CILJ JE VAŠ USPEH !

Bosch Rexroth s partnerjem OPL d.o.o. , ponuja slovenskim strankam prilagojene storitve, celovito tehnično podporo in brezplačno programsko opremo za načrtovanje, kot sta MTpro in FRAMEpro, za oblikovanje učinkovnih delovnih okolij.

Alu konstrukcijski profili

Bosch Rexroth AG ponuja več kot 120 profilov za vse vrste obremenitev in tako nudi najširšo ponudbo izdelkov za različne potrebe:

▶ Kvadratni in pravokotni profili

▶ Lahki profili s optimiziranimi prečnimi prerezi

▶ Okrogli profili in profili s gladkimi stranskimi površinami

Priključki z visoko nosilnostjo, združeni z izjemno trdnimi utori in velikimi sredinskimi lukenjami, omogočajo povezave profilov, ki lahko obvladajo visoke statične in dinamične obremenitve.

Bosch Rexroth AG vam ponuja šest različnih serij profilov. Vse profile znotraj ene serije imajo enake dimenzije utorov in razmika , kar zagotavlja popolno usklajenost med gradnjo. Zaradi visoke stopnje robustnosti so profili s utori širine 10 mm primerni za konstrukcije, ki segajo od miz do težkih strojnih okvirjev. Na voljo so v štirih serijah profilov z utornim razmikom  40 mm, 45 mm, 50 mm ali 60 mm.

Profili s utori širine 8 mm in 6 mm se uporabljajo pri izdelavi lahke opreme, pregradnih sten, stojal ali vitrin. Dolžina profila v  paketu je 6m.  Navedena dolžina profila  se nanaša na zagotovljeno uporabno dolžino. Med anodizacijo so na obeh koncih profila nepokrite površine dolge približno 30 mm (= kontaktna območja), zato so profili običajno dobavljeni s presežno dolžino 100 mm.

Vezi elementi 

30 različnih vrst povezav v več kot 300 različicah.Trdne in preizkušene vezi.Verodostojni tehnični podatki.

Dodatni materiał

Široka ponudba dodatkov z okoli 1.000 izdelki .Prilagojeni aluminijastim profilom Rexroth.Aplikacijsko ESD varni.

ALU Integrirani profili (profili za razvod kablov)

Enostavno kabliranje  v nosilno konstrukcijo stroja.Estetski dizajn z visoko funkcionalnostjo.Velika prilagodljivost in enostavna gradnja. 

 

Program za načrtovanje MTpro

Narišite svoj projekt od začetne ideje do izvedbe v enem orodju.Vsi razpoložljivi aluminijasti profili za oblikovanje struktur. Direkten prenos CAD podatkov v vaš program za načrtovanje. Samodejno generiranje seznama delov z vgrajenim postopkom naročanja.

Prav tako vam program MTPRO omogoča preračun nosilnosti posameznih profilov.Program MTPRO lahko brezplačno namestite s spletne strani BOSCH REXROTH.

Strokovna pomoč pri izbiri, naročanju , pošiljanju :

OPL d.o.o.        tel. 01 560 22 40

KATALOGI Alu konstrukcije

Zanimam se za produkt:

Alu konstrukcije

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.