Opis

CI ID 200 002 w734

RFID sistem ID 200 ima modularno zasnovo, ima prilagodljivo konstrukcijo in je enostaven za namestitev. Sestoji iz podatkovnih oznak, antene in komunikacijskih modulov za zanesljivo identifikacijo komponent. Mobilne kompaktne podatkovne oznake berljive iz več strani ponujajo do 2 KB pomnilnika v FRAM tehnologiji, katera omogoča skoraj neomejeno število bralnih in pisalnih ciklov.

 Okrogle in ravne antene uporabljajo mednarodno standardizirane frekvence 125 kHz in 13,56 MHz. Antene so vgrajene v vrhunski kontrolni sistem preko kumunikacijskih modulov z Ethernet ali PROFIBUS DP vmesnikom. Dve antenske povezave zagotavljajo učinkovito komunikacijo in prenos podatkov, kateri so odporni na motnje.

Obe antene lahko aktiviramo istočasno in se lahko uporabljajo z različnimi frekvencami. V primeru da se pojavi napaka, integriran spletni strežnik kljub temu omogoča diagnozo.


ID 200 vam ponuja naslednje prednosti:

  • Veliko različnih vmesnikov - poleg PROFIBUS in PROFINET, sistem podpira tudi Ethernet / IP, TCP / IP in Modbus / TCP
  • Standardizirane frekvence in prenosni protokoli
  • Vgrajen spletni strežnik za enostavno diagnosticiranje
  • Istočasna uporaba dveh anten - tudi pri različnih frekvencah (125 kHz / 13,56 MHz)
  • Plug & Run rešitev za vse sisteme za prenos in VarioFlow

Priročnik za programiranje:

pdf icon

Specifikacije

Katalogi avtomatizacija proizvodnje

LINEARNA VODILA VARNOSTNA NAVODILA TS  VARIOFLOW PLUS TRANSPORTNI SISTEM TRANSPORTNI SISTEM 5 TRANSPORTNI SISTEM 5 NAVODILA TRANSPORTNI SISTEM 2 PLUS  TRANSPORTNI SISTEM 2PV  TRANSPORTNI SISTEM TS1  RFID SISTEM

Uporabljamo piškotke.

Za več podrobnosti o uporabi piškotkov si lahko ogledate to povezavo.

  Sprejemam piškotke.