Opis

Fotonapetostni moduli v taknoplastnih silikonskih celicah so lahko prestavljeni direktno na novi transportni sistem Rexroth TS 2pv. Temelji na preizkušeni TS prenosni tehnologiji 2plus in je bil prilagojen, da ustreza posebnim zahtevam v industriji sončnih celic. 


PDF katalog:

pdf icon

Dokumentacija:

pdf icon


Prednosti:

  • Omogoča transport vročega stekla tudi vse do 150 °C
  • Je popolnoma brez silikona, ni izpostavljen maščobam in oljem
  • 100% uporaben v ESD okolju
  • Primerno za čiste prostore z razreda 6 (EN ISO 14644-1)
  • Transportni sistemi popolnoma prilagodljivi stranki
  • Na voljo kot rešitev z 2, 3, 4 ali 5 tirni sistem
  • Izbirni frekvenčni pretvornik za nemoteno hitrosti

Transportni sistem je idealen za standardizirano serijsko proizvodnjo z najvišjo kakovostjo pri izdelkih in to v velikih količinah. Transportni sistem 2pv izpolnjuje zahteve razreda 6 za čiste sobe (DIN EN ISO 14644-1) in se lahko uporablja v ESD okolju. Frekvenčni pretvorniki omogočajo počasno ustavljanje in pospeševanje, ko je to potrebno za občutljive produkte.

sistem za transport solarnih celic

Glede na velikost modula, uporabnik lahko izbira med različnimi transportnimi sistemi, izvedbami z več tiri in različnimi dimenzijami (vse do 6 metrov). Posebna temparaturno odporna različica transporterjev je na voljo za aplikacije, kot naprimer pri transportu vročih steklenih plošč tudi do 200 °C.

Kot pri vseh ostalih Rexrothovih transportnih sistemih lahko že v naprej pripravljene oz. sestavljene dele transportnega sistema 2pv preprosto kombiniramo z ostalimi modularnimi profili.  


Specifikacije

cleanroomesd
 Več informacij:

Valter Saksida
Mobitel: 041-667-999
Mail: valter.saksida@opl.si

Katalogi avtomatizacija proizvodnje

LINEARNA VODILA VARNOSTNA NAVODILA TS  VARIOFLOW PLUS TRANSPORTNI SISTEM TRANSPORTNI SISTEM 5 TRANSPORTNI SISTEM 5 NAVODILA TRANSPORTNI SISTEM 2 PLUS  TRANSPORTNI SISTEM 2PV  TRANSPORTNI SISTEM TS1  RFID SISTEM

Uporabljamo piškotke.

Za več podrobnosti o uporabi piškotkov si lahko ogledate to povezavo.

  Sprejemam piškotke.