Opis

Rexrothov transportni sistem TS 2plus je multi-talentiran sistem, ki zagotavlja ekonomično proizvodnjo. Od ostalih modularnih sistemov se razlikuje saj izpolnjuje zahteve iz širokega spektra različnih izdelkov.

Posebna TS 2plus enota

Poleg ostalih vrst transportnih medijev (poliamidni pasovi, zobati jermeni, valjčne verige) sistem TS 2plus omogoča obilo posebnih enot vključno s krivuljami, prečnimi transporterji, pozicionerji in pogonskih enotami. Poleg tega, čas in trud, porabljen za načrtovanje in projektiranje se zmanjša na minimum zaradi vnaprej določenih makro modulov.

TS 2plus transportni sistem za velika bremena

Novi deli Rexrothovega TS 2plus sistema optimizirajo prevoz težkih obdelovancev na majhnih površinah. Sistematična uporaba jeklenih delov namesto sintetičnih pri kritičnih obremenitvah dovoljuje do 200 kg obremenitve na meter. Ojačani profili iz nerjavečega jekla v kombinaciji s čvrstim transportnimi verigami odpirajo možnosti za nove aplikacije v različnih panogah v industriji.

Primer uporabe

Širok spekter različnih aplikacij kaže, kako raznolik je transportni sistem TS 2plus: uporablja se na primer na področju avtomobilskih dobaviteljev (motornih kontrol, avtoradijev, žarometi, sončne strehe), elektronike (računalniki, monitorji, tiskalniki, dekoderji), kot tudi za proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov (kavni avtomati, likalniki) in električnega orodja (vrtalniki, žage).

TS 2 PLUS PRIMER 1

TS 2 PLUS PRIMER 2

Prednosti

Zaradi velikega števila modularnih komponent vgrajenih v sistem, ga je mogoče prilagoditi za posebne pogoje izdelave in to brez problema:

  • Štiri vrste transportnih medijev, ki se lahko kombinirajo skupaj, da izpolnjujejo potrebe postopka montaže
  • Palete so posebej oblikovane da ustrezajo velikosti izdelkov
  • Visoka maksimalna obremenitev do 100 kg na paleto
  • Palete v velikostih: 160 x 160 mm do 1040 x 800 mm

Navodila za vzdrževanje se nahajajo na naslednji povezavi:

Specifikacije

 Več informacij:

Valter Saksida
Mobitel: 041-667-999
Mail: valter.saksida@opl.si

Katalogi avtomatizacija proizvodnje

LINEARNA VODILA VARNOSTNA NAVODILA TS  VARIOFLOW PLUS TRANSPORTNI SISTEM TRANSPORTNI SISTEM 5 TRANSPORTNI SISTEM 5 NAVODILA TRANSPORTNI SISTEM 2 PLUS  TRANSPORTNI SISTEM 2PV  TRANSPORTNI SISTEM TS1  RFID SISTEM

Uporabljamo piškotke.

Za več podrobnosti o uporabi piškotkov si lahko ogledate to povezavo.

  Sprejemam piškotke.